Stick ut från mängden!

Med en enhetlig look skapar ni en bättre gemenskap samtidigt som ni marknadsför era sponsorer på ett proffsigt sätt. Vi tillverkar tröjor, mattor och dekaler av högsta kvalité efter era önskemål.

Sublimerade tröjor

Vi erbjuder tröjor med egen design för er klubb eller team. Tröjorna är tillverkade i ett ventilerande meshmaterial med en modern passform och modell. Trycket är sublimerat vilket innebär att det är infärgat i tyget så att inga lösa tryck behövs. 

Vid beställning är minsta antal 15 tröjor där kravet är att designen ska vara enhetlig bortsett från namn och nummer på ryggen. 

Leveranstid ca 3-4 veckor.

Mattor

Våra mattor tillverkas av högsta kvalitet med egen design. Undersidan är klädd i vinyl och mattorna har en vinylkant runt om vilket gör att de ligger fint på marken. 

Vårt standardmått på mattor är 190x105 cm men även customiserade mått är möjligt. Det går att beställa från en matta och uppåt där mängdrabatt tillämpas från minst 25 st. 

Leveranstid mellan 2-5 veckor beroende på säsong och antal.

Dekaler

Dekaler för klubben, teamet eller ert företag?

Oavsett om ni behöver runda, fyrkantiga eller formskurna dekaler fixar vi det. Välj mellan det material som används för våra crossdekaler eller ett tunnare material för ett bättre pris.

Leveranstid ca en vecka.

Kontakta oss

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.