MADESTICKERS

Sedan 2012 har Madestickers tillverkat dekaler för motocross och enduro. Idén är sprungen ur passionen för motocross och design och att vi ville erbjuda något som vi upplevde saknades på marknaden. Vår vision har sedan starten varit att erbjuda dekaler av högsta kvalitet med en unik design till ett konkurrenskraftigt pris.

Vi designar, tillverkar och distribuerar alla våra dekaler med hjälp av ett eget designteam, egen produktion, e-handel och återförsäljare i Sverige och internationellt.

Företaget har växt i takt med att åren har gått och vi är nu ledande inom tillverkning av dekaler för motocross och enduro i Norden. Våra dekaler används av allt från VM-förare till nybörjare. Madestickers växer och expanderar ständigt och vi säljer i dag våra dekaler i flera länder, främst i Europa men även i övriga världen.

Madestickers ägs och drivs av före detta och fortfarande aktiva elitåkare inom motocross, vi vet vad som krävs där ute på banan. Vi ställer höga krav på våra produkter och har lagt ner lång tid på att testa och ta fram dekaler som verkligen håller måttet. I sortimentet hittar du kompletta dekalkit och nummerkit för alla välkända varumärken som: KTM, Husqvarna, Yamaha, Honda, Suzuki, Kawasaki och GasGas. Vi har också avtal med både KTM, Husqvarna och GasGas och är licenserade tillverkare av deras varumärken. Motorsport är vår passion och vi tror att den passionen återspeglas i våra produkter.